Fleuren

Basketbalsters onder 23 verliezen finale 3x3 Nations League

De Nederlandse basketbalvrouwen onder 23 zijn er niet in geslaagd de FIBA 3x3 Nations League te winnen.

Basketbal
3x3 basketbalsters onder 23 aan kop in poule Nations League

De Nederlandse basketbalsters onder 23 gaan in het finaleweekend van de 3x3 finale van de FIBA Nations League aan de leiding in Poule B. De Orange Lions met de uit Weert afkomstige Kiki Fleuren waren vrijdag in Boekarest te sterk voor Polen en gastland Roemeniƫ.

OL VU20 FRA Kiki dribbelt
Kiki Fleuren alsnog opgeroepen voor oranje

Kiki Fleuren uit Weert is toegevoegd aan het Nederlandse basketbalteam. Het is voor het eerst dat een talent van BAL het nationale team haalt.

Jeugd Olympische Spelen voorbij voor Limburgse basketbalster

Basketbalster Kiki Fleuren is met het Nederlands team in de kwartfinale uitgeschakeld op de Jeugd Olympische Spelen.

Basketbalster Fleuren door naar kwartfinale

Basketbalster Kiki Fleuren uit Weert heeft op de Jeugd Olympische Spelen in Argentiniƫ de kwartfinales bereikt.

Twee Limburgers naar Jeugd Olympische Spelen

Van de 41 Nederlandse sporters die naar de Jeugd Olympische Spelen gaan, komen er twee uit Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten