Overslaan en naar de inhoud gaan

Kijkshops Roermond en Heerlen dicht

Geplaatst opdinsdag 28 maart 2017 - 11:24

Winkelketen Kijkshop sluit haar vestigingen in Roermond en Heerlen. Het vaste personeel wordt ondergebracht bij vestigingen in de buurt; tijdelijke contracten worden niet verlengd.

Kijkshop maakte dinsdagochtend bekend dat landelijk 20 van de 87 filialen dicht gaan. In Limburg zijn er nu acht vestigingen

Achterstallig onderhoud
De filialen in Venray, Venlo, Weert, Beek en twee winkels in Maastricht worden ontzien. De sluiting van de zaken in Roermond en Heerlen zijn nodig om de winkelketen te redden van de ondergang. "De maatregel is feitelijk achterstallig onderhoud. De afgelopen jaren hebben we niet voldoende gedaan om ons winkelaanbod up-to-date te houden. Er was bovendien al langere tijd een vacaturestop", licht een woordvoerster toe.

Bestelkassa
​Kijkshop
bestaat sinds de jaren '70 en had destijds een vernieuwende aanpak: de artikelen worden getoond in een vitrine en klanten kunnen de spullen aan de hand van een bestelformulier afhalen bij de kassa. De winkelketen heeft steeds meer concurrentie van webwinkels.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgse vestigingen V&D volgende week nog een keer open
VD Maastricht
Warenhuizen van V&D gaan tijdelijk open
MS Mode vraagt uitstel van betaling aan
Winkelketen Witteveen Mode op de fles
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen