Overslaan en naar de inhoud gaan

Kijkers in shock na 'bizarre' finale Flikken Maastricht

Geplaatst opvrijdag 17 februari 2017 - 23:03

Het elfde seizoen van Flikken Maastricht zit erop, maar veel kijkers van de razend populaire politieserie blijven in shock achter.

De seizoensfinale die vrijdagavond werd uitgezonden maakte zó veel los bij de vaste volgers, dat Flikken Maastricht zelfs trending topic werd op Twitter.

- Spoiler alert -

Kogel
De laatste aflevering van Flikken eindigde met een flinke klapper. Jens Bols, de criminele officier van justitie die dit seizoen een hoofdrol vertolkte in de serie, speelde een belangrijke rol in wat kijkers een 'bizar' einde noemen. In een bloedstollende laatste paar minuten stond de schurk oog in oog met politieduo Floris Wolfs en Eva van Dongen. Wolfs kreeg van hem de onmogelijke keuze: of zijn dochter Fleur of zijn partner Eva kreeg de kogel. Hoewel Wolfs er uiteindelijk voor koos zijn dochter te 'redden', werd die toch door haar hoofd geschoten.

​Gewaarschuwd
Acteur Victor Reinier, die Floris Wolfs speelt, had de Flikken-kijkers overigens al gewaarschuwd: in een promofilmpje beloofde hij dat seizoen elf de 'spannendste ontknoping tot nu toe' zou krijgen. Wie wil weten hoe het afloopt met Wolfs en Van Dongen moet nog even geduld hebben; de opnames voor het twaalfde seizoen van Flikken moeten namelijk nog beginnen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen