Overslaan en naar de inhoud gaan

Kijkers in shock na 'bizarre' finale Flikken Maastricht

Geplaatst opvrijdag 17 februari 2017 - 23:03

Het elfde seizoen van Flikken Maastricht zit erop, maar veel kijkers van de razend populaire politieserie blijven in shock achter.

De seizoensfinale die vrijdagavond werd uitgezonden maakte zó veel los bij de vaste volgers, dat Flikken Maastricht zelfs trending topic werd op Twitter.

- Spoiler alert -

Kogel
De laatste aflevering van Flikken eindigde met een flinke klapper. Jens Bols, de criminele officier van justitie die dit seizoen een hoofdrol vertolkte in de serie, speelde een belangrijke rol in wat kijkers een 'bizar' einde noemen. In een bloedstollende laatste paar minuten stond de schurk oog in oog met politieduo Floris Wolfs en Eva van Dongen. Wolfs kreeg van hem de onmogelijke keuze: of zijn dochter Fleur of zijn partner Eva kreeg de kogel. Hoewel Wolfs er uiteindelijk voor koos zijn dochter te 'redden', werd die toch door haar hoofd geschoten.

​Gewaarschuwd
Acteur Victor Reinier, die Floris Wolfs speelt, had de Flikken-kijkers overigens al gewaarschuwd: in een promofilmpje beloofde hij dat seizoen elf de 'spannendste ontknoping tot nu toe' zou krijgen. Wie wil weten hoe het afloopt met Wolfs en Van Dongen moet nog even geduld hebben; de opnames voor het twaalfde seizoen van Flikken moeten namelijk nog beginnen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen