Overslaan en naar de inhoud gaan

Kijkers in shock na 'bizarre' finale Flikken Maastricht

Geplaatst opvrijdag 17 februari 2017 - 23:03

Het elfde seizoen van Flikken Maastricht zit erop, maar veel kijkers van de razend populaire politieserie blijven in shock achter.

De seizoensfinale die vrijdagavond werd uitgezonden maakte zó veel los bij de vaste volgers, dat Flikken Maastricht zelfs trending topic werd op Twitter.

- Spoiler alert -

Kogel
De laatste aflevering van Flikken eindigde met een flinke klapper. Jens Bols, de criminele officier van justitie die dit seizoen een hoofdrol vertolkte in de serie, speelde een belangrijke rol in wat kijkers een 'bizar' einde noemen. In een bloedstollende laatste paar minuten stond de schurk oog in oog met politieduo Floris Wolfs en Eva van Dongen. Wolfs kreeg van hem de onmogelijke keuze: of zijn dochter Fleur of zijn partner Eva kreeg de kogel. Hoewel Wolfs er uiteindelijk voor koos zijn dochter te 'redden', werd die toch door haar hoofd geschoten.

​Gewaarschuwd
Acteur Victor Reinier, die Floris Wolfs speelt, had de Flikken-kijkers overigens al gewaarschuwd: in een promofilmpje beloofde hij dat seizoen elf de 'spannendste ontknoping tot nu toe' zou krijgen. Wie wil weten hoe het afloopt met Wolfs en Van Dongen moet nog even geduld hebben; de opnames voor het twaalfde seizoen van Flikken moeten namelijk nog beginnen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen