Overslaan en naar de inhoud gaan

Kijkdagen in beslag genomen spullen bij politie Maastricht

Geplaatst opdonderdag 25 september 2014 - 15:49

Vrijdag en zaterdag organiseert de politie kijkdagen voor in beslag genomen spullen. Ze wil hiermee proberen gestolen spullen bij de rechtmatige eigenaren terug te krijgen.

De spullen zijn afkomstig uit de regio Zuid-Limburg. Ze zijn in het afgelopen jaar aangetroffen bij verschillende politieonderzoeken in die regio.

In beslag genomen
Regelmatig vindt de politie bijvoorbeeld bij een huiszoeking gestolen spullen die ze in beslag nemen. Vaak lukt het om deze spullen bij de rechtmatige eigenaar terug te brengen.

Maar als er geen aangifte is gedaan van de diefstal of vermissing blijven de spullen bij de politie liggen.

Kijkdagen
Met de twee kijkdagen hoopt de politie ook de overgebleven spullen bij de rechtmatige eigenaren terug te brengen.

Geïnteresseerden kunnen zich vrijdag tussen 15.00 uur en 20.00 uur of zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur melden bij de receptie van het politiebureau aan de Prins Bisschopsingel 53 in Maastricht. Daar liggen alle spullen uitgestald.

Eigendomsbewijs
Mochten mensen hun spullen herkennen dan controleert de politie of zij echt de rechtmatige eigenaar zijn. Het is daarom belangrijk om een aangifte, serienummer, een originele foto van het gestolen spul of een aankoopbewijs mee te nemen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tasjesdief verwondt vrouw in Maastricht
App leidt politie naar straatrover in Maastricht
Zakkenroller in Maastricht opgepakt
Telefoondief Media Markt vastgezet na vechtpartij
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen