Overslaan en naar de inhoud gaan

Kijkdagen in beslag genomen spullen bij politie Maastricht

Geplaatst opdonderdag 25 september 2014 - 15:49

Vrijdag en zaterdag organiseert de politie kijkdagen voor in beslag genomen spullen. Ze wil hiermee proberen gestolen spullen bij de rechtmatige eigenaren terug te krijgen.

De spullen zijn afkomstig uit de regio Zuid-Limburg. Ze zijn in het afgelopen jaar aangetroffen bij verschillende politieonderzoeken in die regio.

In beslag genomen
Regelmatig vindt de politie bijvoorbeeld bij een huiszoeking gestolen spullen die ze in beslag nemen. Vaak lukt het om deze spullen bij de rechtmatige eigenaar terug te brengen.

Maar als er geen aangifte is gedaan van de diefstal of vermissing blijven de spullen bij de politie liggen.

Kijkdagen
Met de twee kijkdagen hoopt de politie ook de overgebleven spullen bij de rechtmatige eigenaren terug te brengen.

Geïnteresseerden kunnen zich vrijdag tussen 15.00 uur en 20.00 uur of zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur melden bij de receptie van het politiebureau aan de Prins Bisschopsingel 53 in Maastricht. Daar liggen alle spullen uitgestald.

Eigendomsbewijs
Mochten mensen hun spullen herkennen dan controleert de politie of zij echt de rechtmatige eigenaar zijn. Het is daarom belangrijk om een aangifte, serienummer, een originele foto van het gestolen spul of een aankoopbewijs mee te nemen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tasjesdief verwondt vrouw in Maastricht
App leidt politie naar straatrover in Maastricht
Zakkenroller in Maastricht opgepakt
Telefoondief Media Markt vastgezet na vechtpartij
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen