Max Verstappen Zandvoort GP van Nederland (5 sep 2021)

Dutch Grand Prix best bekeken F1-race sinds 2002

In bijna twintig jaar keken in Nederland niet eerder zoveel mensen naar een Formule 1-race als afgelopen zondag. De Dutch Grand Prix was met bijna 3 miljoen televisiekijkers de best bekeken race sinds 2002.

ANP-434074837
Ruim miljoen tv-kijkers zien crash Max Verstappen

Ruim een miljoen tv-kijkers hebben Formule 1-coureur Max Verstappen zondag zien uitvallen in de Grand Prix van Groot-Brittanniƫ.

Tanja Groen vermissing
653.000 kijkers zien Tijd voor MAX-special voor Tanja Groen

De speciale Tijd voor MAX-uitzending die in het teken stond van de vermissingszaak van Tanja Groen heeft dinsdag in de NPO 1-vooravond 653.000 kijkers getrokken.

ANP-431733190
1,3 miljoen Nederlanders zien Verstappen winnen in Monaco

1,3 miljoen televisiekijkers hebben Max Verstappen zondag de Grand Prix van Monaco zien winnen.

De cameraploeg bezig met de documentaire 'De Zaak Nicky Verstappen'
Weer bijna miljoen kijkers voor docu Nicky Verstappen

Ruim 993.000 kijkers keken maandagavond naar het tweede deel van de documentaire 'De zaak Nicky Verstappen: Achter de schermen'.

Arrestatie Jos Brech
Bijna miljoen mensen zien docu Nicky Verstappen

Naar het eerste deel van de documentaire 'De zaak Nicky Verstappen: Achter de schermen' hebben zondagavond 972.000 mensen gekeken.

Burenruzie Landgraaf
Ruim 1,5 miljoen kijkers zien Landgravenaar orgasme faken

Zo'n 1.646.000 zaten donderdagavond aan de buis gekluisterd voor een burenruzie in Landgraaf. Zo hebben ze onder andere gezien hoe een van de betrokken buren een orgasme faket om zo de buurvrouw te treiteren.

ANP-422143901
Bijna 1,3 miljoen mensen zagen Verstappen derde worden

Bijna 1,3 miljoen mensen zagen zondagmiddag via Ziggo hoe Max Verstappen op het Circuit van Spa-Francorchamps op de derde plek eindige.

Max Verstappen_HD (18 jul 2020)
Ruim miljoen mensen zien Max Verstappen podiumplek pakken

Ruim 1,2 miljoen mensen keken zondag op Ziggo Sport naar de Formule 1 en zagen Max Verstappen tweede worden.

ANP-407747297
Uitval Verstappen in Oostenrijk trekt miljoen tv-kijkers

Ruim een miljoen tv-kijkers hebben Max Verstappen zondag zien uitvallen in de eerste race van het nieuwe Formule 1-seizoen. De Red Bull-coureur reed in Oostenrijk in de elfde ronde op de tweede plek achter Valtteri Bottas, toen zijn auto door een technisch probleem niet verder kon.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten