Overslaan en naar de inhoud gaan

Kickbokser en Luizenmoeder in film Dylan Haegens

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 7:48

YouTube-ster Dylan Haegens uit Venray heeft kickbokser Rico Verhoeven en actrice Ilse Warringa weten te strikken voor zijn bioscoopfilm.

Warringa is vooral bekend als Juf Ank in de hitserie Luizenmoeder.

Beveiliger en receptioniste
Rico Verhoeven kruipt in de huid van beveiliger Diederik-Jan en Ilse Warringa neemt de rol van een onbehulpzame receptioniste op zich. Eerder werd bekend dat ook Nick Golterman, Patrick Stoof en Karen Damen te zien zijn in de De film van Dylan Haegens.

Lees ook: Dylan Haegens binnenkort op het witte doek

Humor met knipoog
De brede kickbokser is enthousiast over de rol die hij gaat spelen. "Ik hou van humor met een knipoog en mezelf in dit soort rollen niet heel serieus neem. Daarnaast voel ik mij verbonden met jonge mensen. Dylan Haegens is een enorme inspiratiebron voor jongeren en ik ben trots dat ik met deze rol hieraan kan bijdragen," aldus Rico Verhoeven.

Springen op de bank
Warringa is vooral enthousiast doordat haar kinderen fan zijn van Haegens en Verhoeven. "Mijn dochter is groot fan van Dylan Haegens en mijn zoon van Rico Verhoeven. Ze stonden op de bank te springen toen ik vertelde dat ik mee mocht doen in deze film, dus toen was het snel beslist", vertelt Ilse Warringa.

Het is de eerste film van de 25-jarige YouTube-ster uit Venray en de opnames zijn in volle gang. Het debuut van Haegens draait vanaf 16 augustus in de bioscoop.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen