Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kickbokser en Luizenmoeder in film Dylan Haegens

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 7:48

YouTube-ster Dylan Haegens uit Venray heeft kickbokser Rico Verhoeven en actrice Ilse Warringa weten te strikken voor zijn bioscoopfilm.

Warringa is vooral bekend als Juf Ank in de hitserie Luizenmoeder.

Beveiliger en receptioniste
Rico Verhoeven kruipt in de huid van beveiliger Diederik-Jan en Ilse Warringa neemt de rol van een onbehulpzame receptioniste op zich. Eerder werd bekend dat ook Nick Golterman, Patrick Stoof en Karen Damen te zien zijn in de De film van Dylan Haegens.

Lees ook: Dylan Haegens binnenkort op het witte doek

Humor met knipoog
De brede kickbokser is enthousiast over de rol die hij gaat spelen. "Ik hou van humor met een knipoog en mezelf in dit soort rollen niet heel serieus neem. Daarnaast voel ik mij verbonden met jonge mensen. Dylan Haegens is een enorme inspiratiebron voor jongeren en ik ben trots dat ik met deze rol hieraan kan bijdragen," aldus Rico Verhoeven.

Springen op de bank
Warringa is vooral enthousiast doordat haar kinderen fan zijn van Haegens en Verhoeven. "Mijn dochter is groot fan van Dylan Haegens en mijn zoon van Rico Verhoeven. Ze stonden op de bank te springen toen ik vertelde dat ik mee mocht doen in deze film, dus toen was het snel beslist", vertelt Ilse Warringa.

Het is de eerste film van de 25-jarige YouTube-ster uit Venray en de opnames zijn in volle gang. Het debuut van Haegens draait vanaf 16 augustus in de bioscoop.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen