boksen, training, kickboksen (stock)

Maastrichts advies helpt wereldkampioen kickboksen aan titel

De Maastrichtse voedingswetenschapper Samefko Ludidi is erin geslaagd kickbokser Ilias Ennahachi op het juiste moment aan zijn streefgewicht te helpen voor het verdedigen van zijn wereldtitel.

boksen buiten
Corona-frustratie wegslaan tijdens Boer Op Toer

Kickbokser én boer Mitch Kuijpers is begonnen aan zijn nieuwe project: Boer Op Toer.

mitch kuijpers 2
Gebroken rug houdt kickbokser niet tegen: hij wil naar Glory

Mitch Kuijpers uit Haler brak zijn rug op twee plaatsen. Maar de 34-jarige kickbokser herstelde wonderbaarlijk. Inmiddels is hij professional.

Rico Verhoeven-effect op Geleens kickbokstoernooi

400 Jonge kickboksers uit Nederland, België en Duitsland kwamen dit weekend in actie op The Dutch Open K1 rules.

Regy Janssen verliest kickboksfinale door braakneigingen

Regy Janssen is er niet in geslaagd de finale van de K1 RINGS league zaterdag in Aalsmeer te winnen.

Wopke wint eerste Europese kickboksduel tussen lilliputters

De 1.34 meter grote vechtersbaas Wopke Booijen heeft vrijdagavond in Venray het, naar eigen zeggen, eerste kickboksduel tussen lilliputters van Europa gewonnen.

Lilliputter-kickboksers in gevecht in Venray

Het naar eigen zeggen eerste kickboksduel tussen lilliputters in Europa wordt zaterdag uitgevochten in Venray.

Clinic Rico Verhoeven: 'Alleen Badr Hari geeft wel eens op!'

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is niet onder de indruk van het gevecht zaterdagavond tussen Badr Hari en Hesdy Gerges.

Geleens kickbokstalent gaat voor goud op NK

De 15-jarige kickbokster Sam Martens uit Geleen behoort tot de beste van Nederland in haar leeftijdscategorie. Aanstaande zondag is zij tijdens het NK één van de grote favorieten

Wereldtitels voor drie jonge Limburgse kickboksers

Bij het WK Kickboksen in Rotterdam, hebben zaterdag drie jonge Limburgse kickboksers van Team Demirci gym Maastricht een wereldtitel binnengehaald.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten