Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Khalouta in januari terug in selectie VVV

Geplaatst opmaandag 15 december 2014 - 13:35

Aziz Khalouta is tot en met het einde van het lopende kalenderjaar niet welkom bij VVV.

Dat is de uitkomst van een gesprek tussen club en speler naar aanleiding van de verbale uitbarsting van de aanvaller in de richting van trainer Maurice Steijn na diens wissel in de wedstrijd Achilles'29 - VVV van afgelopen zaterdag.

Woord en gebaar
In dat duel haalde Steijn Khalouta na ruim een half uur na de kant omdat hij zich niet aan aanwijzingen van de trainer hield. Khalouta was het overduidelijk niet eens met die wissel en liet dat in woord en gebaar merken aan de trainersstaf.

Bekerduel
Door zijn verbanning mist Khalouta het bekerduel tegen PEC Zwolle van dinsdagavond alsmede het competitieduel tegen Fortuna Sittard van aanstaande zondag. Op 2 januari 2015 is Khalouta weer welkom in de Koel.

Een reactie van Aziz Khalouta staat dinsdag in de Limburgse kranten.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Nipte zege VVV tegen Telstar
VVV-speler Khalouta: ‘Dom gedrag van mij’
Aziz Khalouta bezorgt VVV zege in Enschede
VVV gehavend tegen Sparta
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen