schietpartij Roermond

'KFC-schietpartij was uit de hand gelopen ripdeal'

De schietpartij bij fastfoodrestaurant KFC in Roermond was vermoedelijk het gevolg van een uit de hand gelopen ripdeal. Op beelden is te zien hoe er, voorafgaand aan de schietpartij, ruzie is gemaakt om een tas.

schietpartij roermond (26 jan 2020)
KFC-schutter gearresteerd na vlucht van anderhalf jaar

De man die volgens justitie verantwoordelijk is voor het neerschieten van een 18-jarige man in Roermond is dinsdag gearresteerd. Hij zou op 26 januari 2020 de trekker hebben overgehaald bij fastfoodrestaurant KFC.

schietpartij Roermond
KFC-schutter voortvluchtig: tweede verdachte op vrije voeten

De man die een 18-jarige Venlonaar neerschoot bij fastfoodrestaurant KFC in Roermond is nog altijd voortvluchtig. Medeverdachte Ricardo B. (24) is al geruime tijd op vrije voeten.

Roermond fastfoodhoofdstad van Nederland

Per inwoner kent Roermond het grootste aantal fastfoodrestaurants van Nederland.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten