Overslaan en naar de inhoud gaan

Kevin van Leuven mist op haar na podiumplek

Geplaatst opmaandag 22 september 2014 - 10:38

In de Dutch Supersport 600 klasse heeft Kevin van Leuven net naast het podium gegrepen. Op het TT-circuit in Assen werd hij na een spannende strijd met Chris Nobel en Davy Thoonen vierde.

De Swolgenaar reed voor de gelegenheid mee in zijn 'oude' klasse waar hij vorig seizoen nog in uit kwam. Van Leuven is dit jaar actief in het Brits kampioenschap op een 1000cc machine. In de Superstock 1000 klasse, zoals de klasse in Engeland heet, bezit hij momenteel de elfde plaats.

Snel
Zondag kwam Van Leuven dus in actie op een 600cc fiets. Lang had hij niet nodig om te wennen aan de lichtere fiets, want hij liet het hele weekend al zien de snelheid er goed in te hebben. Aan het begin van de race lag hij nog lange tijd op een derde plek. De eerste twee trokken een gaatje. Van Leuven vocht in het laatste deel van de race een driestrijd uit met Chris Nobel en Davy Thoonen. De Swolgenaar kwam uiteindelijk een tiende tekort op het podium en werd vierde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Wegracer Milan Merckelbagh naar World Finals
Wegracer Van Leuven zevende op Donington Park
De Porsche van autocoureur Xavier Maassen
Xavier Maasen verstevigt positie in Porsche Challenge Cup
Verstappen maakt eerste meters op Suzuka
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen