Overslaan en naar de inhoud gaan

Kevin van Leuven mist op haar na podiumplek

Geplaatst opmaandag 22 september 2014 - 10:38

In de Dutch Supersport 600 klasse heeft Kevin van Leuven net naast het podium gegrepen. Op het TT-circuit in Assen werd hij na een spannende strijd met Chris Nobel en Davy Thoonen vierde.

De Swolgenaar reed voor de gelegenheid mee in zijn 'oude' klasse waar hij vorig seizoen nog in uit kwam. Van Leuven is dit jaar actief in het Brits kampioenschap op een 1000cc machine. In de Superstock 1000 klasse, zoals de klasse in Engeland heet, bezit hij momenteel de elfde plaats.

Snel
Zondag kwam Van Leuven dus in actie op een 600cc fiets. Lang had hij niet nodig om te wennen aan de lichtere fiets, want hij liet het hele weekend al zien de snelheid er goed in te hebben. Aan het begin van de race lag hij nog lange tijd op een derde plek. De eerste twee trokken een gaatje. Van Leuven vocht in het laatste deel van de race een driestrijd uit met Chris Nobel en Davy Thoonen. De Swolgenaar kwam uiteindelijk een tiende tekort op het podium en werd vierde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Wegracer Milan Merckelbagh naar World Finals
Wegracer Van Leuven zevende op Donington Park
De Porsche van autocoureur Xavier Maassen
Xavier Maasen verstevigt positie in Porsche Challenge Cup
Verstappen maakt eerste meters op Suzuka
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen