Tralies gevangenis cel

14 jaar celstraf voor brute moord op Saeed Ali uit Weert

De 32-jarige Kevin R. uit Wessem, die in november 2012 Weertenaar Saeed Ali op brute wijze vermoorde, is in hoger beroep tot een celstraf van 14 jaar veroordeeld.

vuurwapen
Twaalf jaar cel geëist in Weerter moordzaak

Tegen de 32-jarige Kevin R. uit Wessem is donderdag opnieuw een celstraf van twaalf jaar geëist voor de moord op Saeed Ali uit Weert.

Veroordeelde in moordzaak Weert gaat in beroep

Kevin R. uit Wessem, die twee weken geleden tot vijftien jaar cel werd veroordeeld voor de moord op Saaed Ali (31) in Weert, tekent hoger beroep aan.

15 jaar celstraf voor moord op Saeed Ali uit Weert

Kevin R. (30) uit Wessem is maandagmiddag door de rechtbank in Roermond veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de moord op Weertenaar Saeed Ali in november 2012.

Eis: 12 jaar celstraf voor moord op man uit Weert

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft twaalf jaar celstraf geëist tegen de 30-jarige Kevin R. uit Wessem. Het OM verdenkt hem van moord op Saeed Ali (31) uit Weert.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. En je bent van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda