Tralies gevangenis cel

14 jaar celstraf voor brute moord op Saeed Ali uit Weert

De 32-jarige Kevin R. uit Wessem, die in november 2012 Weertenaar Saeed Ali op brute wijze vermoorde, is in hoger beroep tot een celstraf van 14 jaar veroordeeld.

vuurwapen
Twaalf jaar cel geëist in Weerter moordzaak

Tegen de 32-jarige Kevin R. uit Wessem is donderdag opnieuw een celstraf van twaalf jaar geëist voor de moord op Saeed Ali uit Weert.

Veroordeelde in moordzaak Weert gaat in beroep

Kevin R. uit Wessem, die twee weken geleden tot vijftien jaar cel werd veroordeeld voor de moord op Saaed Ali (31) in Weert, tekent hoger beroep aan.

15 jaar celstraf voor moord op Saeed Ali uit Weert

Kevin R. (30) uit Wessem is maandagmiddag door de rechtbank in Roermond veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de moord op Weertenaar Saeed Ali in november 2012.

Eis: 12 jaar celstraf voor moord op man uit Weert

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft twaalf jaar celstraf geëist tegen de 30-jarige Kevin R. uit Wessem. Het OM verdenkt hem van moord op Saeed Ali (31) uit Weert.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts