Tralies gevangenis cel

14 jaar celstraf voor brute moord op Saeed Ali uit Weert

De 32-jarige Kevin R. uit Wessem, die in november 2012 Weertenaar Saeed Ali op brute wijze vermoorde, is in hoger beroep tot een celstraf van 14 jaar veroordeeld.

vuurwapen
Twaalf jaar cel geëist in Weerter moordzaak

Tegen de 32-jarige Kevin R. uit Wessem is donderdag opnieuw een celstraf van twaalf jaar geëist voor de moord op Saeed Ali uit Weert.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane