Overslaan en naar de inhoud gaan

Kevin Hofland stelt zijn positie ter discussie

Geplaatst opzondag 25 oktober 2020 - 15:41

Kevin Hofland heeft na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen FC Groningen zelf vraagtekens gezet bij zijn eigen positie. "Als de spelers niet met mij verder willen, moeten ze het aangeven." Zo vertelt de trainer aan L1.

Fortuna Sittard verloor vanmiddag in eigen huis met 3-1 van FC Groningen. Al vroeg besliste de Groningse club de wedstrijd en trainer Kevin Hofland van Fortuna Sittard had vol verbijstering zijn ploeg aan het werk gezien. "Ik ben geschokt over wat wij hier op de mat hebben gelegd. Bij de eerste twee doelpunten wordt dramatisch verdedigd. Het is echt verschrikkelijk."

Video: L1

Vertrouwen
"Je kunt altijd wedstrijden verliezen, maar niet op deze manier. Maar we moeten door. Het heeft geen zin om nu het elftal overhoop te halen. We moeten elkaar de waarheid gaan zeggen. Ook richting mij. Als de spelers niet meer met mij kunnen, dan houdt het ook op. Want als ik naar vandaag kijk, krijg ik soms wel het gevoel dat dat zo is, om heel eerlijk te zijn. Voor de wedstrijd wordt alles doorgenomen, zowel individueel als met de groep en als je dit dan terugkrijgt, dan krijg je wel het gevoel waar je het voor doet."

Programma
Komende woensdag gaat Fortuna Sittard op bezoek bij Roda JC in het bekertoernooi. In de competitie volgt volgende week zaterdag de uitwedstrijd tegen Ajax. Beide duels zijn live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen