Fortuna Sittard training VV Sanderbout

Hofland maakt zich niet druk om druk, Jach nog op de bank

Fortuna Sittard wacht na vier speelrondes nog op de eerste overwinning van het Eredivisie-seizoen. Ten opzichte van de vorige wedstrijd heeft coach Kevin Hofland twee extra opties.

AvondGasten Sport 5 oktober, Tom Dumoulin, Kevin Hofland
Dumoulin: 'Tour-scenario is ook mogelijk in Vuelta'

Als Primoz Roglic beter in vorm is dan Tom Dumoulin tijdens de Ronde van Spanje rijdt de Maastrichtenaar opnieuw in dienst van de Sloveen.

Fortuna Sittard goal tegen AZ (26 sept 2020)
Hofland na last-minute gelijkmaker: 'Dit dwing je af'

Fortuna Sittard nestelde zich zaterdag in extremis naast AZ (3-3). Niet met dank aan de tegenstander, maar puur eigen verdienste, vindt trainer Kevin Hofland.

Fortuna Sittard - SC Heerenveen (19 sep 2020)
Ontgoocheling bij Fortuna: 'Die eerste helft, dat kan niet'

Fortuna Sittard is na twee Eredivisie-duels nog puntloos. "Het moet anders", luidt dan ook de conclusie van coach Kevin Hofland.

Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard (25 jan 2020)
Fortuna Sittard haalt de tien net niet tegen Bekkerveld

Fortuna Sittard heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. In Sittard werd het RKSV Bekkerveld van Cooky Voorn met 9-1 verslagen.

Kevin Hofland
Fortuna Sittard werkt richting nieuwe seizoen

Fortuna Sittard gaf een kijkje in de keuken over de stand van zaken tijdens een online sessie op de website van de club.

Sjors Ultee Kevin Hofland Fortuna Sittard (2 feb 2020)
Pfennings: 'Wilde Fortuna-staf hoe dan ook in stand houden'

De trainerskwestie bij Fortuna Sittard kreeg deze week een conclusie: clubicoon Kevin Hofland werd aangesteld als hoofdcoach. Daar waren enkele personele wisselingen voor noodzakelijk.

Kevin Hofland Fortuna Sittard (17 apr 2020)
Kevin Hofland hoofdtrainer Fortuna, dubbelfunctie voor Ultee

Kevin Hofland is de komende seizoenen de hoofdtrainer van Fortuna Sittard.

Kevin Hofland Fortuna Sittard (17 apr 2020)
Trainersvraagstuk: Hofland opgelucht, Fortuna wacht af

Kevin Hofland is 'zeer opgelucht' dat hij van de KNVB dispensatie kan krijgen om volgend seizoen hoofdtrainer te worden. Het is echter nog de vraag of hij de nieuwe eindverantwoordelijke bij Fortuna Sittard wordt.

Sjors Ultee Kevin Hofland Fortuna Sittard (2 feb 2020)
Dispensatie maakt weg vrij voor hoofdtrainerschap Hofland

Fortuna Sittard zou Kevin Hofland ondanks het ontbreken van een trainersdiploma, kunnen aanstellen als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten