Kevin Hofland - AvondGasten Sport (6)

Kevin Hofland: 'Terug in Wolfsburg is heel speciaal'

Voor Kevin Hofland is de terugkeer bij VFL Wolfsburg zeer speciaal. De club waar hij drie seizoenen actief was als speler, wordt nu opnieuw zijn werkgever.

Mark van Bommel
Prettige Bundesliga-opening voor Van Bommel bij Wolfsburg

Mark van Bommel begint zijn hoofdtrainerschap in de Bundesliga bij VfL Wolfsburg met een thuisduel tegen promovendus VfL Bochum.

Mark van Bommel (3 okt 2020)
Van Bommel en Hofland definitief naar VfL Wolfsburg

Mark van Bommel wordt de nieuwe trainer van VfL Wolfsburg en hij neemt Kevin Hofland mee als zijn assistent. De club uit de Bundesliga bevestigt de komst van de twee Limburgers officieel.

Kevin Hofland
Hofland: 'Ik ben wel klaar met Fortuna'

Kevin Hofland is zeer teleurgesteld in de houding van Fortuna Sittard, na zijn ontslag in november vorig jaar.

Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht januari 2020
Het voetbaljaar 2020 in cijfers: rekenen op beterschap

Het Limburgse voetbaljaar 2020 zal niet de geschiedenisboeken ingaan als een goed jaar. En toch werden de voetballiefhebbers op het nodige vuurwerk getrakteerd.

Kevin Hofland
Fortuna-directeur wilde Kevin Hofland niet ontslaan

Directeur Ivo Pfennings vond dat Kevin Hofland minstens tot de winterstop de tijd moest krijgen om het tij te keren bij Fortuna Sittard. "Hij is een icoon van de club", aldus Pfennings in het Voetbaldiner op L1 Radio.

Kevin Hofland
Hofland geslaagd voor UEFA Pro licentie

Voormalig Fortuna Sittard-trainer Kevin Hofland behoort officieel tot de geslaagden van de UEFA Pro opleiding.

Kevin Hofland
Hofland: 'Ik wil graag in het trainersvak blijven'

Een week na zijn ontslag als trainer van Fortuna Sittard heeft Kevin Hofland alles een plekje kunnen geven.

Kevin Hofland
Kevin Hofland: 'Ik dacht het tij nog te kunnen keren'

Kevin Hofland is teleurgesteld dat Fortuna Sittard hem aan de kant heeft gezet. Het clubicoon kreeg woensdagochtend vlak voor het begin van de training te horen dat de samenwerking voorbij is.

Kevin Hofland
Fortuna Sittard zet trainer Kevin Hofland op straat

Coach Kevin Hofland is ontslagen bij Fortuna Sittard. De slechte resultaten in het nog prille seizoen zijn de aanleiding voor dat besluit.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten