Line-up 90's Forever: van Mental Theo tot Dieter Koblenz

Tussen al het andere nostalgisch geweld wordt ook Brunssum vertegenwoordigd bij de komende editie van nostalgiefestival 90's Forever op Maastricht Aachen Airport.

Comeback tienerband Ch!pz: 'Bizar, geweldig en vet'

Tienerband Ch!pz heeft zaterdagavond voor het eerst in acht jaar weer op het podium gestaan. En dat optreden smaakt absoluut naar meer.

Tienerband Ch!pz kondigt meerdere optredens aan

De comeback van tienerband Ch!pz is niet eenmalig. De popgroep met zanger Kevin Hellenbrand uit Brunssum in de gelederen kondigt nu al meerdere optredens aan.

Ch!pz is back: populaire tienerband weer op het podium

De tienerband Ch!pz maakt een comeback.

Positieve reacties op grap Ch!pz, band wil weer optreden

De tienerband Ch!pz denkt na over een re√ľnie. De vier bandleden kregen zoveel positieve reacties op hun 1 aprilgrap over een eenmalig optreden in de Ziggo Dome dat ze overwegen samen het podium weer op te gaan.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane