Auto rijdt door prikkeldraad en crasht in bosrand

Bij een ongeval op de Keulsebaan in Vlodrop is een auto van de weg geraakt, door prikkeldraad gereden en in de bosrand terechtgekomen.

Drie weken lang wegwerkzaamheden op N570

Het wegdek en de fundering van de anderhalve kilometer lange verbinding tussen de A73 en de Keulsebaan in Roermond wordt gerenoveerd. Dit duurt drie weken en drie weekenden.

Bejaarde man rijdt met scootmobiel op 80km-weg

Een bejaarde man met een scootmobiel heeft zondagmiddag een gevaarlijk ritje gemaakt op de N570.

Auto's flink met elkaar in botsing in bosgebied

Twee auto's hebben het einde van de zaterdag niet meer gehaald; ze kwamen met elkaar in botsing op een T-splitsing in Herkenbosch.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten