Denzel Jubitana (Roda JC) in duel met Köln-speler Ellyes Skhiri

Video: Roda JC dodelijk effectief tegen 1. FC Köln

Roda JC Kerkrade heeft een goede generale repetitie voor de start van de Keuken Kampioen Divisie achter de rug. In Keulen werd 1. FC Köln op een gelijkspel gehouden.

Steins PSG
Luc Steins met PSG naar Final4 Champions League

Handballer Luc Steins heeft met zijn club Paris Saint Germain de Final4 van de Champions League gehaald.

Joost Vergoossen in 2012
Höhner ontslaat Joost Vergoossen om coronadenkbeelden

Gitarist Joost Vergoossen is ontslagen door de Keulse schlager- en cultband Höhner.

Steins 4
Handbalduel met Luc Steins in 80 landen te zien

Handballer Luc Steins is op 28 en 29 december tijdens de Europese Handbalfederatie-finale met zijn club Paris Saint-Germain in 80 landen te zien.

Mondkapje coronavirus
Vrouw Duitse coronapatiënt ook besmet

De vrouw van de 47-jarige coronapatiënt uit Langbroich, zo'n vijf kilometer over de grens bij Koningsbosch, blijkt ook besmet te zijn met het coronavirus.

Verdachte dodelijk ongeluk: 'Kan me niks meer herinneren'

De 47-jarige Charles T. uit Schimmert, die verdacht wordt van het opzettelijk veroorzaken van een dodelijk ongeluk, kan zich niks meer van het incident herinneren.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane