Roda JC - Excelsior (13 aug 2021)

Roda JC tegen Top Oss op zoek naar eerste thuiszege

Roda JC gaat tegen Top Oss proberen om in eigen stadion de eerste thuiszege van dit seizoen te behalen.

mvv wint van excelsior
Dianessy bezorgt MVV verrassende winst tegen Excelsior

MVV Maastricht heeft in eigen huis gewonnen van Excelsior. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam van invaller Djibril Dianessy. De Fortuna-huurling ging vlak voor het einde van de wedstrijd alleen op de keeper af en rondde puik af.

Messaoud
Video: Roda-speler Ali Messaoud hoopt snel fit te zijn

Ali Messaoud, had als nieuwe aanwinst van Roda JC Kerkrade een moeilijke start. Toen hij binnenkwam, bleek hij besmet te zijn met het coronavirus. Hij moest tien dagen in quarantaine.

Ron Elsen MVV
Elsen kan zich niet voorstellen dat competitie hervat wordt

Ron Elsen, technisch directeur van MVV, denkt dat er een streep onder dit seizoen kan.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten