Mario Engels blijft Roda JC alleen trouw als club promoveert

Het heeft er alle schijn van dat Mario Engels vertrekt bij Roda JC. De goalgetter wil alleen in Kerkrade blijven als de club promoveert naar de Eredivisie.

Perr Schuurs bij Ajax - 1Limburg
Perr Schuurs helpt Jong Ajax met treffer aan klinkende zege

Perr Schuurs heeft Jong Ajax maandagavond met een treffer aan een klinkende zege op Go Ahead Eagles geholpen.

MVV sleept in blessuretijd gelijkspel in de wacht

MVV heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. De Maastrichtenaren keken de hele wedstrijd tegen een 1-0 achterstand aan, maar scoorden in de blessuretijd alsnog de gelijkmaker.

Eigen doelpunt bezorgt Roda zege in Eindhoven

Roda JC heeft vrijdagavond drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Door een eigen doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd werd het 1-2.

MVV vrijwel fit, Roda mist topscorer Engels

MVV en Roda gaan beiden met een vrijwel fitte selectie naar respectievelijk Dordrecht en Eindhoven.

Nathan Rutjes: 'Keuze voor Sparta was niet makkelijk'

Nathan Rutjes vond het naar eigen zeggen een moeilijke keuze om Roda JC na jarenlange trouwe dienst te verruilen voor Sparta Rotterdam.

MVV schiet weinig op met gelijkspel tegen Eindhoven

MVV is tegen FC Eindhoven niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Met nog vijf wedstrijden te spelen is een play-offs voor de Maastrichtse club nog niet uit zicht, maar een vervolg van de competitie is ook niet dichterbij gekomen.

Roda JC komt niet verder dan gelijkspel tegen RKC Waalwijk

Roda JC heeft vrijdagavond gelijkgespeeld tegen RKC Waalwijk.

Van der Luer: 'De zesjes zijn meteen basisspeler geworden'

Door de degradatie en de financiële perikelen moet Roda-trainer Eric van de Luer spelers opstellen die daar misschien nog niet helemaal klaar voor zijn.

MVV houdt één helft stand tegen Sparta Rotterdam

MVV heeft in de Keuken Kampioen Divisie met 2-0 verloren van Sparta Rotterdam. In de havenstad wisten de Sterrendragers één helft stand te houden tegen de club die haar 131-jarig bestaan vierde.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto