Cambuur - Roda JC (23 okt 2020)

Roda JC verliest in Leeuwarden van koploper

Roda JC Kerkrade heeft in Leeuwarden met 3-0 verloren van koploper Sc Cambuur. Halverwege de wedstrijd stonden de Friezen al met 2-0 voor.

MVV - Jong Ajax nr 1 (23 okt 2020)
MVV in eigen huis afgedroogd door Jong Ajax: 1-5

MVV Maastricht heeft in De Geusselt van Jong Ajax verloren. In een leeg stadion eindigde de wedstrijd in 1-5. Bij rust was de stand met 1-1 nog in evenwicht.

JM20201020-4110OP
Limburgers trefzeker in Keuken Kampioen Divisie

Mitchel Paulissen en Mart Remans hebben dinsdagavond hun clubs in de Keuken Kampioen Divisie aan een overwinning geholpen.

Roda JC - Telstar
Roda JC en Telstar delen punten in slechte wedstrijd

Roda JC en Telstar, twee ploegen uit de top tien van de Eerste Divisie, hebben in een saaie wedstrijd in Kerkrade met 1-1 gelijkgespeeld.

Naudts
Arne Naudts wil speelminuten maken bij MVV

MVV-speler Arne Naudts wil dit seizoen bij MVV graag zoveel mogelijk speelminuten maken. De afgelopen tijd heeft hij bij SK Lommel te weinig competitieduels kunnen spelen.

JM20201012-JMF05015OP
Boost voor Boessen: opnieuw uitzege Helmond Sport

Helmond Sport speelde dit seizoen pas vier uitwedstrijden, maar de ploeg van de Sittardse coach Wil Boessen heeft al meer uitduels gewonnen dan in de vorige twee jaargangen bij elkaar opgeteld.

Danny Post VVV Venlo FC Utrecht
KNVB gooit speelschema Eredivisie op de schop

De speeldata en aanvangstijden van tientallen Eredivisiewedstrijden zijn gewijzigd met het oog op de verplichtingen van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV in de Europese toernooien. De wijzigingen gaan komend weekend al in en heeft gevolgen voor het Limburgs competitieschema.

Voetbal historie
Cambuur evenaart record van doelpuntenmachine Sittardia

De huidige voetballers van SC Cambuur kunnen zich sinds zondag meten met de spelers van RKSV Sittardia in 1956.

voetbal, voetbalschoenen, regen, voetbalveld stock
Roda JC verliest uit van Almere City FC

Roda JC heeft de uitwedstrijd tegen Almere City FC niet kunnen winnen. In het Yanmar Stadion in de provincie Flevoland ging het team van trainer Jurgen Streppel met 2-1 onderuit tegen de nummer twee in de Keuken Kampioen Divisie.

Mart Remans Roda JC
Roda JC stalt Mart Remans bij TOP Oss

Mart Remans maakt het seizoen af bij TOP Oss. Roda JC verhuurt de aanvaller aan de Brabantse club.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten