Roda

Roda JC speelt gelijk na spectaculaire wedstrijd in Volendam

Roda JC heeft genoegen moeten nemen met een 2-2 gelijkspel in Volendam. Wel kwamen de Kerkradenaren twee keer terug van een achterstand.

VVV Venlo - Den Bosch 10 sep 2021
Late treffers bezorgen VVV winst tegen FC Den Bosch

VVV-Venlo heeft in eigen stadion met 2-1 gewonnen van FC Den Bosch. De Venlose ploeg kon een nederlaag op het nippertje afwenden door late treffers van Yahcuroo Roemer en Brian Koglin.

RODNAC neutraal
Energiek Roda JC kan maar niet winnen in eigen huis

Ook de derde thuiswedstrijd van het seizoen wist Roda JC niet te winnen. Tegen NAC Breda drukten de Kerkradenaren volop, maar leverde het geen doelpunten op: 0-0

FC Emmen - MVV Maastricht (10 september 2021)
Afstraffing voor MVV bij FC Emmen: 7-1

MVV Maastricht heeft vrijdagavond een kansloze nederlaag geleden bij FC Emmen. In Drenthe verloren de Maastrichtenaren met grote cijfers: 7-1.

VVV
Belangrijke uitzege voor VVV Venlo

VVV Venlo heeft in Dordrecht een zwaarbevochten uitzege behaald door te winnen met 0-1 van FC Dordrecht. Levi Smans maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

fk210905-00313
MVV heeft geen kind aan Telstar en wint met 3-0

MVV heeft in De Geusselt in Maastricht geen kind gehad aan Telstar. De Maastrichtenaren wonnen met 3-0 van de rode lantaarndrager in de Keuken Kampioen Divisie.

MVV-speler Tim Zeegers in duel met een speler van Telstar (26 feb 2021)
MVV stuit op ideale opponent na oorwassing

MVV Maastricht begint zondag (14:30 uur) als grootste kanshebber voor de overwinning in het thuisduel tegen Telstar, historisch gezien de favoriete tegenstander van de rood-witten in de Geusselt.

VVV-Venlo - Jong AZ (27 augustus 2021)
VVV verliest in Venlo van koploper Jong AZ

VVV-Venlo heeft in het eigen stadion van Jong AZ met 1-0 verloren. De Venlose club kreeg kansen maar had ook een zwakkere fase na rust. Daar profiteerden de gasten van in de 72e minuut.

50925355_ORANGE_PICTURES (1)
Pijnlijke nederlaag voor Roda JC tegen Almere City

Roda JC heeft in eigen huis met 3-4 verloren van Almere City FC. De Kerkradenaren stonden bij rust met 1-2 achter, maar kwamen in de tweede helft sterk terug. Ze bogen de achterstand om, maar verspeelden de voorsprong in de slotfase.

Volendam MVV
Geen kans voor MVV in Volendam

MVV heeft een zeer teleurstellende avond beleefd in Volendam met een kansloze 5-0 nederlaag.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane