Overslaan en naar de inhoud gaan

Kettingbotsing met tien auto's op A2: snelweg weer vrij

Geplaatst opdinsdag 16 november 2021 - 8:20

Een kettingbotsing met tien auto's op de A2 ter hoogte van Beek zorgde dinsdagochtend rond 7:45 uur voor fikse vertraging. De snelweg richting het zuiden was volledig afgesloten bij Maastricht Aachen Airport.

Vanwege het ongeval ontstond er file van vijf kilometer. Automobilisten tussen Born en afrit Maastricht Aachen Airport stonden ruim één uur in de file.

Omrijden
Vanwege de kettingbotsing moest het verkeer omrijden via Heerlen over de A76 en de A79. Omstreeks 8:45 uur was de weg weer vrij en de file loste langzaam op.

Oorzaak onbekend
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en of er iemand gewond is geraakt, is vooralsnog niet bekend.

Bekijk hier de actuele verkeersinformatie op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen