Overslaan en naar de inhoud gaan

Kettingbotsing met drie voertuigen in Vlodrop

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 16:53

Bij een kettingbotsing op de N570 bij Vlodrop waren donderdagmiddag twee auto's en een busje betrokken.

De bestuurders van de auto's raakten hierbij gewond.

Zijkant
Twee voertuigen waren aan de zijkant geraakt. Daarna botste een derde auto ertegenaan, meldt een correspondent ter plaatse. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. De bestuurders raakten lichtgewond en zijn door ambulancepersoneel op de plaats van het ongeval nagekeken.

Geen rijbewijs
Een van de drie bestuurders, een Duitser, had geen geldig rijbewijs. Dat was afgepakt na verschillende snelheidsovertredingen in Duitsland.

Weg afgesloten
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor is de N570 tijdelijk afgesloten.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen