Overslaan en naar de inhoud gaan

Kesselse pastoor Verhaag overleden

Geplaatst opmaandag 1 juni 2020 - 12:21

Pastoor Louis Verhaag van Kessel en Kessel-Eik is in de nacht van zondag op maandag in zijn slaap overleden.

Dat meldt de lokale omroep Omroep Peel en Maas maandag.

Kameroen
De geboren Sevenummer was sinds 1996 pastoor van Kessel en kreeg daar twee jaar later de parochie Kessel-Eik bij. Daarvoor was hij werkzaam in Kameroen, waar hij sinds 1965 als missionaris-broeder timmerman in de missie werkte. Daarvoor werd hij door de Kameroense overheid geridderd. Verhaag was in totaal 39 jaar werkzaam als priester.

Corona
Verhaag werd de laatste maanden bekend, omdat zijn parochie zwaar werd getroffen door de coronacrisis. Zo gaf de pastoor op 17 april aan dat hij tot dan toe al 30 begrafenissen in Kessel had verzorgd, waarvan de helft verband hield met het coronavirus.

Verhaag is 82 jaar geworden.

Zie hieronder een interview terug met de pastoor in april.

L1 interviewde pastoor Louis Verhaag in april over de coronacrisis

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen