brandweerautostock

Brand legt schuur in Kessel volledig in de as

Een schuur achter een woning aan de Karreweg-Zuid in Kessel is in de nacht van dinsdag op woensdag volledig uitgebrand.

Lift in ambulance ongeval Kessel 6 aug 2021
Slachtoffer valpartij krijgt lift van ziekenwagen

Na een valpartij is een bejaarde fietser in Kessel door de ambulance thuis afgezet. Zijn elektrische fiets werd door een ambulancebroeder terugbezorgd, meldt een correspondent.

Ondergelopen akker (ANP !!!)
Onderzoek slib bepaalt of boer kan oogsten

Is het slib dat na het hoogwater is achtergebleven op akkers zo vervuild dat boeren niet meer mogen oogsten? Onderzoek van het slib in de uiterwaarden van de Maas moet dat bepalen.

Maas kessel hoogwater (15 jul 2021)
Versnelde ontruiming Kessel en Baarlo

Bewoners van laaggelegen delen van Kessel en Baarlo moeten voor 18:00 uur vrijdagmiddag hun huis hebben verlaten.

Maas kessel hoogwater (15 jul 2021)
Stijgend waterpeil: Peel en Maas sluit wegen in uiterwaarden

Peel en Maas heeft de wegen in de uiterwaarden van de Maas bij Baarlo, Kessel en Kessel-Eik uit voorzorg afgesloten. Ook zijn rioolkasten uit voorzorg ingepakt om te beschermen tegen het stijgende Maaswater.

camping
Campinggasten houden voet bij stuk ondanks slecht weer

Kampeerders in Limburg maken zich op voor slecht weer tijdens het pinksterweekend. Desalniettemin blijven ze op hun vakantiestek: "We boeken eerder een weekje langer dan dat we de boel inpakken."

kessel
Bestuurder ramt boom in Kessel

In Kessel is een auto van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

iStock-1250013175
Nellie (21) start petitie voor pumptrack in Kessel-Eik

Kessel-Eik moet een 'pumptrack' krijgen. Dat vindt inwoonster Nellie Geraets (21) die een petitie heeft opgestart.

Afbreken brug Kessel
Kesselse brug wordt voor 90 procent gerecycled

De Math Sieben-brug in Kessel die zeventien jaar lang twee stukken Maasoever aan weerszijden van Kasteel de Keverberg met elkaar verbond, is afgebroken. Een groot deel van de houten balken krijgt een tweede leven.

Kessel1
Aanhanger schiet los: vrachtwagenchauffeur gewond

Bij een ongeval op de Heldenseweg in Kessel is dinsdagochtend de chauffeur van een vrachtwagen gewond geraakt.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten