Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kersverse Abraham op de hak genomen: woning verdwenen

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 11:06

Je kunt op je 50e verjaardag een Abraham voor de deur zetten. Of je komt thuis na een avondje stappen en je huis is weg.

Maastrichtenaar Marcel van der Linden werd in de nacht van donderdag op vrijdag verrast.

Metershoog doek
Om de verjaardag van de kersverse Abraham te vieren, is hij donderdagavond met zijn vrienden op stap gegaan in de stad. Toen hij in de kleine uurtjes thuiskwam, zag hij dat zijn woning aan de Akersteenweg achter een metershoog doek was verdwenen.

Mam
Omdat zijn woning achter het doek zat, kon hij niet naar binnen en moest hij zijn moeder wakker bellen. Gelukkig voor de jarige woont die naast hem.

Video: L1

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen