Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kerststerren: hoe vieren bekende Limburgers de feestdagen?

Geplaatst opdinsdag 25 december 2018 - 18:55

Een rijkelijk gevuld kerstdiner, veel familie over de vloer of lekker in je foute kersttrui op de bank met de Home Alone films. Iedereen viert kerst op zijn eigen manier.

Maar hoe komen onze Limburgse sterren dit jaar de kerst door?

Dr-ei-ving home for Christmas
Lex Uiting gooit het dit jaar over een andere boeg. Geen luxe kerstdiner van zeven gangen, maar een etentje met een eitje, noten en groenten. Op zijn Instagram vraagt de presentator uit Venlo zijn volgers of zij weleens aan zo'n menu hebben gedacht. 'Eitje, noten en greunte, Daar al 's aan gedacht? Goe voor jezellef, goe voor 't milieu want eehm... #erismeerdanvlees.'

Strak in het pak
Ook André Rieu heeft een feestelijke kerst. Op zijn social media heeft hij een zeer zoet filmpje geplaatst over hoe hij zich klaarmaakt voor de feestdagen. Met een rijkelijk versierde boom, een opgedekte tafel voor een kerstdiner, een net pak en muzikale kerstnoten gaat de Maastrichtse violist de feestdagen in.

Dit bericht bekijken op Instagram

Getting ready for Christmas!

Een bericht gedeeld door André Rieu (@andrerieu) op

Panterpyjama
Chantal Janzen wenste iedereen een vrolijke kerst in een panterpyjama vanuit haar bed. Met een natural look en een knot op haar hoofd postte de presentatrice een foto met de tekst 'Happy Chrismast Holidays y'all'.

Zonnig
Voetbalheld Nathan
Rutjes heeft een fijne kerst thuis. Samen met zijn zoontje, en hun haarmatten, pakt hij cadeautjes uit onder de kerstboom. Op een foto op Instagram is wel te zien dat het een zonnige kerst is, want de zon straalt hun woonkamer binnen.

'Geen verwachtingen'
Kelly Weekers hoopt vooral dat haar volgers zich niet te druk maken tijdens de feestdagen. 'De sleutel van een fijne kerstperiode zit hem voor mij in het verlagen van de verwachtingen. Geen achtgangendiner koken, als je normaal nog geen pannenkoek in elkaar geflanst krijgt. Niet verwachten dat je familieband ineens perfect moet zijn als jullie de rest van het jaar rijp zijn om aan te schuiven in Het Familiediner.' En zo gaat de kerstboodschap van de Weertse schone op Instagram nog even door. Waar het volgens haar wel om draait: 'Samenzijn en een beetje lief zijn voor elkaar.'

Dit bericht bekijken op Instagram

De sleutel van een fijne kerstperiode zit hem voor mij in het verlagen van de verwachtingen. Geen achtgangendiner koken, of niet verwachten dat het zo goed wordt als dat van Sergio Herman, als je normaal nog geen pannenkoek in elkaar geflanst krijgt. Niet verwachten dat je familieband ineens perfect moet zijn als jullie de rest van het jaar rijp zijn om aan te schuiven in Het Familiediner. Niet verwachten dat de kids de tent niet zullen afbreken als ze dat de andere 363 dagen per jaar ook gewoon zouden doen wanneer ze te laat naar bed gaan en 100 kilo suiker achter de kiezen hebben. Weten dat het ook (juist!) leuk kan zijn zonder dure cadeaus, afgestylde outfits en kerstcommercialwaardige tafelaankledingen. Of je nu mega gaat uitpakken of het lekker relaxt houdt, geniet van je kerstdagen zoals ze zijn, niet ‘zoals ze hadden moeten zijn’. Hooggespannen verwachtingen creëren teleurstellingen, geen verwachtingen meevallers. En een realistische kijk op waar het uiteindelijk allemaal om draait: samenzijn en een beetje lief zijn voor elkaar. En dat gevoel, als het even lukt, ook gewoon vast te houden op de andere dagen van het jaar. Merry X-mas all! #HappyLife365 #mondaymotivation #merrychristmas

Een bericht gedeeld door KELLYWEEKERS.COM (@kelly_weekers) op

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen