Kerststal Rott overhoop gehaald (23 dec 2020)

Kerststal overhoop gehaald: beelden en verlichting gestolen

Dieven hebben in de nacht van dinsdag op woensdag de kerststal bij een woning in Rott overhoop gehaald.

Kerststal 17 dec 2020
Kerststalpuzzeltocht moet gelovigen kerstgevoel geven

Nu de kerken de vieringen op kerstavond hebben afgelast, ontstaan er ook nieuwe ideeën om gelovigen toch de kans te bieden coronaproof de geboorte van Jezus Christus te laten vieren.

kerststal meijel sint nicolaaskerk (17 dec 2020)
Het traditionele uitje dat wél nog kan: de kerststal

De kerstvakantie is bij uitstek een periode om erop uit te trekken: overdag een borreltje in de kroeg, een uitje naar het pretpark, of zelfs een heuse wintersportvakantie om de feestdagen op de lange latten door te brengen.

Vernieling kerststal Lemiers Rijksweg Lemiers (28 dec 2019)
Kerststal vernield: 'Hoofd Jezuskind kapotgeslagen'

Een kerststal in Lemiers is in de nacht van vrijdag op zaterdag door onverlaten vernield.

Kerst Kerststal
Geen kerststal voor Susteren

In de basiliek van Susteren staat dit jaar geen houten kerststal, maar een kerstgrot

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten