Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstman gooit bijltje erbij neer na diefstal jas

Geplaatst opmaandag 23 december 2019 - 16:11

Venlo moet het deze dagen zonder Kerstman doen, omdat iemand de jas van de stads-Santa heeft gestolen.

Volgens Omroep Venlo heeft Jan-Eric Zoon al zijn afspraken voor de komende dagen afgezegd.

Schaatsbaan
De jas van de kerstman werd dit weekend gestolen. Jan-Eric had zijn pak achtergelaten nadat hij op de schaatsbaan van de Venlose kerstmarkt het publiek had geamuseerd, met de bedoeling om zichzelf zaterdag opnieuw in het kostuum te hijsen. Maar zaterdagmorgen bleek de jas verdwenen.

Schadepost
"Dit is een enorme schadepost. Niet alleen is de jas ontzettend duur, maar mijn pak is ook niet meer compleet. De afgelopen dagen heb ik niet kunnen werken en ben ik dus flink wat inkomsten misgelopen", vertelt Zoon aan de lokale omroep.

Dronken
Hij vermoedt dat iemand in een dronken bui de jas heeft meegenomen. Hij heeft er zijn hoop op gevestigd dat de dief berouw krijgt en de jas terugbrengt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen