Kalkoenen

Video: Kalkoenfokker profiteert van meer thuiskerstdiners

Uit eten gaan zal er naar alle waarschijnlijkheid niet inzitten deze kerst. Veel restaurants blijven namelijk gesloten tijdens de kerstdagen.

Kerstdiner voor mensen met slikproblemen
Vijf gangen kerstmenu zonder te kauwen

Zonder boom, lichtjes of lekker eten is Kerstmis geen Kerstmis. Maar hoe vier je de feestdagen als je niet kunt kauwen of slikken?

Mega kerstdiner Roermond 13-12-2019
Aan tafel voor kerstdiner in voetgangerstunnel

De voetgangerstunnel tussen het Designer Outlet en de Roermondse binnenstad was vrijdagavond omgetoverd tot een pop-up restaurant.

Eenzame ouderen getrakteerd op feestelijk kerstdiner

Eenzame ouderen in Hoensbroek worden Eerst Kerstdag getrakteerd op een gezamenlijk kerstdiner.

Roze kerstdiner moet ouderen uit de kast houden

In Venlo werd dinsdagavond een roze kerstdiner gehouden. De organisatoren willen hiermee aandacht vragen voor roze ouderen die problemen ondervinden bij de acceptatie van hun geaardheid.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane