Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstconcerten zorgen voor sfeer op stations

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 6:00

De kerstsfeer wordt in december op Limburgse stations verspreid door verschillende koren die er voor een concert zorgen.

De NS en Arriva hebben daarvoor RMK uit Brunssum, Venlona uit Venlo, het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus en de Koninklijke Roermondse zang- en muziekvereniging uitgenodigd.

Repertoire
De koren treden op in Sittard (9 december), Venlo (12 december), Heerlen (13 december), Maastricht (20 december) en Roermond (20 december). Op elk station staat een ander repertoire op het programma. Zo kan het publiek worden getrakteerd op gospel, kerstmuziek uit verschillende landen en bekende melodie├źn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen