Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstconcerten van André Rieu gaan weer niet door

Geplaatst opmaandag 15 november 2021 - 16:45

Voor het tweede jaar op rij gaan de kerstconcerten van André Rieu in Maastricht niet door. Wegens de situatie rond corona vindt de violist het niet verantwoord om de shows door te laten gaan.

De concerten stonden gepland op 16, 17 en 18 december in het congrescentrum MECC Maastricht.

Enige goede
"Het is met pijn in mijn hart dat ik deze beslissing heb genomen, na negentien maanden zonder concerten zouden we niets liever willen dan op het podium springen en spelen", laat Rieu weten in een verklaring. "Maar voor mijn gevoel is dit het enige goede om nu te doen."

Lees ook: André Rieu gelooft niet meer in kerstconcerten MECC

Tickets
Op de concerten zouden in totaal 36.000 mensen afkomen. De shows zijn verplaatst naar volgend jaar. De al gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data.

Lees ook: Rieu mikt op tien keer vol MECC met Kerstmis

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen