Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstconcerten: OG3NE ruilt Scheveningen in voor Maastricht

Geplaatst opmaandag 21 september 2020 - 11:40

Meidengroep OG3NE geeft in december vier kerstconcerten in het M-theater in Maastricht.

De zussen Lisa, Amy en Shelley Vol ruilen het Kurhaus in Scheveningen in voor het coronaproof theater in de Limburgse hoofdstad.

Overtuigen
Na twintig kerstconcerten de afgelopen twee jaar vanuit het Kurhaus wijkt de meidengroep voor hun kerstshows uit naar het M-theater. "De capaciteit in het Kurhaus is helaas niet toereikend om er kerstshows te geven. Maastricht meldde zich en de magische kerststad nummer 1 wist ons direct te overtuigen", zegt OG3NE. Het theater biedt plaats aan 1250 bezoekers. Het pop-up theater in het MECC is coronaproof en veilig voor bezoekers en artiesten.

Lees ook: MECC transformeert tijdelijk tot grote theaterzaal

Hits
Speciaal voor deze kerstconcerten zal het M-theater in winterse kerstsfeer worden omgetoverd. De zussen zingen naast de bekendste kersthits ook hun eigen kerstliedjes.

De kerstconcerten vinden plaats op 17, 18, 19 en 20 december in het M-theater in Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen