Overslaan en naar de inhoud gaan

'Kerst in Maastricht' van André Rieu krijgt derde concert

Geplaatst opwoensdag 25 september 2019 - 13:29

In verband met de grote belangstelling voor de kerstconcerten van André Rieu in december in Maastricht, is er een derde concert aangekondigd.

Er waren al kerstconcerten gepland op zaterdag 21 en zondag 22 december in het MECC. Het extra concert vindt plaats op vrijdag 20 december om 20:00 uur.

Emotionele Rieu
"Deze concerten worden iets heel bijzonders, voor mijn gevoel een van de mooiste dingen die we ooit gedaan hebben", aldus Rieu. "Het MECC wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig kerstlandschap. Meteen vanaf het moment dat je binnenkomt, heb je het gevoel dat je in een soort wintersprookje terecht bent gekomen. Er ligt tapijt op de grond, er hangen schitterende gouden gordijnen, enorme kroonluchters aan het plafond. De wanden zijn versierd met prachtige kerst- en winterlandschappen. Ik ben gisteren naar de voorbereidingen gaan kijken en werd er helemaal emotioneel van, zo mooi was het allemaal", vertel Rieu.

Lees ook: Kerstconcert Rieu uitverkocht: nieuwe datum toegevoegd

Concertenreeks
"Ik weet absoluut niet hoe de verkoop gaat lopen", zei de Maastrichtse stehgeiger voorzichtig voor de start van de kaartverkoop. Daarom werd er in eerste instantie slechts één datum aangegeven. "Maar de reeks kan oplopen tot acht concerten." Dat is afhankelijk van de animo.

Lees ook: André Rieu begint nieuwe wintertraditie in Maastricht

De kaartjes voor het derde concert zijn vanaf vrijdag 10:00 uur te krijgen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen