Overslaan en naar de inhoud gaan

'Kerst in Maastricht' van André Rieu krijgt derde concert

Geplaatst opwoensdag 25 september 2019 - 13:29

In verband met de grote belangstelling voor de kerstconcerten van André Rieu in december in Maastricht, is er een derde concert aangekondigd.

Er waren al kerstconcerten gepland op zaterdag 21 en zondag 22 december in het MECC. Het extra concert vindt plaats op vrijdag 20 december om 20:00 uur.

Emotionele Rieu
"Deze concerten worden iets heel bijzonders, voor mijn gevoel een van de mooiste dingen die we ooit gedaan hebben", aldus Rieu. "Het MECC wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig kerstlandschap. Meteen vanaf het moment dat je binnenkomt, heb je het gevoel dat je in een soort wintersprookje terecht bent gekomen. Er ligt tapijt op de grond, er hangen schitterende gouden gordijnen, enorme kroonluchters aan het plafond. De wanden zijn versierd met prachtige kerst- en winterlandschappen. Ik ben gisteren naar de voorbereidingen gaan kijken en werd er helemaal emotioneel van, zo mooi was het allemaal", vertel Rieu.

Lees ook: Kerstconcert Rieu uitverkocht: nieuwe datum toegevoegd

Concertenreeks
"Ik weet absoluut niet hoe de verkoop gaat lopen", zei de Maastrichtse stehgeiger voorzichtig voor de start van de kaartverkoop. Daarom werd er in eerste instantie slechts één datum aangegeven. "Maar de reeks kan oplopen tot acht concerten." Dat is afhankelijk van de animo.

Lees ook: André Rieu begint nieuwe wintertraditie in Maastricht

De kaartjes voor het derde concert zijn vanaf vrijdag 10:00 uur te krijgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen