Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerst lipdub moet Zuyderland aan nieuw personeel helpen

Geplaatst opdonderdag 19 december 2019 - 7:32

Personeel van het Zuyderland hoopt met een ludieke kerst lipdub nieuwe collega's te werven.

Het ziekenhuis zoekt ongeveer tien anesthesiemedewerkers, vijf recovery-verpleegkundigen en tien operatieassistenten.

Operatiekamer
De medewerkers van de afdeling operatiekamers vervullen een rol in de video, op de klanken van All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey. Ook de kerstman ontbreekt niet. In een ambulance arriveert patiënt Santa bij het ziekenhuis. De ziekenhuismedewerkers brengen hem naar een kamer, waar andere 'patiënten' met kerstmuts liggen. Santa wordt vervolgens naar een operatiekamer gebracht waar een andere patiënt met kerstkleding al geopereerd wordt.

Uiteindelijk lijkt de kerstman weer helemaal de oude te zijn en loopt hij, gevolgd door medewerkers van Zuyderland, uitbundig door het ziekenhuis.

De video op Facebook lijkt op veel sympathie te kunnen rekenen. De lipdub is meer dan 300 keer gedeeld.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen