Marion Koopmans (12 mei 2020)

Koopmans: 'Rekening houden met kerst met beperkingen'

Viroloog Marion Koopmans uit Steyl zegt dat mensen rekening moeten houden met een Kerst met beperkingen.

Magisch Maastricht (23 okt 2020)
Magisch Maastricht gaat definitief niet door

Vanwege de coronamaatregelen gaat het jaarlijkse winterevenement Magisch Maastricht op het Vrijthof definitief niet door.

Kerstmis borrel kerstfeest
Kerstfeesten in coronatijd: 'Ik zie het niet gebeuren'

Een borrel drinken met je collega's op een mooie locatie net voor kerst? De kans is groot dat het dit jaar niet gaat gebeuren in verband met de coronacrisis. Uit een belronde van L1 blijkt dat veel feestlocaties weinig tot geen reserveringen hebben. Bedrijven lijken de eindejaarsfeesten niet te durven organiseren.

André Rieu in MECC (3 mrt 2020)
André Rieu schrapt kerstconcerten in MECC

André Rieu durft het vanwege de coronapandemie niet aan om in december met zijn Johann Strauss Orkest neer te strijken in het MECC voor zijn kerstconcerten.

OG3NE OGENE
Kerstconcerten: OG3NE ruilt Scheveningen in voor Maastricht

Meidengroep OG3NE geeft in december vier kerstconcerten in het M-theater in Maastricht.

Kerstman (16 sep 2020)
Video: Kerstmarkten opbouwen tijdens hitte

Waar dagelijks hitterecords worden gebroken, zijn veel tuincentra in koelere sferen en volop bezig met de opbouw van kerstmarkten.

thijs echt dakloze zwerver (25 dec 2019)
Kerstvideo: Dakloze Thijs krijgt hulp van alle kanten

Thijs uit Echt moet ook de kerst doorbrengen in een tent. Door omstandigheden is hij zijn huis kwijtgeraakt. Sinds het bezoek van het L1-programma Óngerwaeg krijgt de dakloze veel hulp en spullen aangeboden.

Magisch Maastricht Vrijthof
Sint Servaas spint garen bij aansluiting Magisch Maastricht

Wandelend over het Vrijthof tijdens Magisch Maastricht valt een nieuwigheid dit jaar extra op. De Sint Servaasbasiliek heeft een grote stervormige en felverlichte entree gekregen vanaf het Vrijthof en is daarmee integraal onderdeel geworden van het kerstspektakel.

Kerstmis weer
Limburg maakt zich op voor zachte kerst

Dat we na acht 'groene kerstmissen' niet hoeven te rekenen op een witte kerst was al bekend, maar wat gaat het weer verder doen?

Kerstdiner Jan Baptist (20  dec 2019)
Speciaal kerstdiner voor speciaal onderwijs

Maastrichtse chefkoks koken vrijdag voor het vijfde jaar op rij een kerstmenu van drie gangen met leerlingen van de Jan Baptistschool, een school voor zeer moeilijk lerende kinderen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten