Overslaan en naar de inhoud gaan

Kermisknuffels rapen na ongeval op snelweg A2

Geplaatst opwoensdag 22 september 2021 - 16:40

De snelweg A2 lag woensdagmiddag bezaaid met kermisknuffels nadat een aanhanger was gekanteld.

De chauffeur was op weg naar een standplaats op de kermis in Weert die dit weekeinde begint.

Inzittenden ongedeerd
Het ongeval gebeurde rond 12:30 uur meldt Weertdegekste. De bestuurder reed vanuit Eindhoven naar Weert toen zijn aanhanger begon te slingeren en uiteindelijk kantelde. De auto kwam in de geleiderail terecht en liep schade op. De drie inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Kermisknuffels bergen
De lading in de aanhanger, een spelattractie met ballonnen en knuffelprijzen, belandde op het asfalt. Om de beschadigde combinatie te bergen, werd de A2 enige tijd in zuidelijke rijrichting afgesloten. Het kostte de toegesnelde brandweer en medewerkers van Rijkswaterstaat flink wat werk om ook alle kermisknuffels veilig te bergen. Er ontstond een file van ruim 8 kilometer en de vertraging voor het verkeer liep op tot een half uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen