Overslaan en naar de inhoud gaan

Kermisbaas legt slachtoffers ongeluk in de watten

Geplaatst opvrijdag 23 september 2016 - 20:32

De twee mensen die zondag kneuzingen opliepen in een defecte kermisattractie in Hengelo, zijn vrijdag op de kermis in Weert in de watten gelegd.

Joey Jongedijk (21) en Julia Dirkzwager (19) zaten in Air Race Bungee, een soort katapult, toen één van de elastieken knapte. De twee werden in de verkeerde richting gelanceerd en knalden tegen een paal.

Gekeurd
De attractie moest na reparatie eerst worden gekeurd door de warenautoriteit NVWA. Donderdag gaf die instantie groen licht en daardoor staat de Air Race Bungee nu op de kermis in Weert.

Lees ook: Groen licht voor katapult-attractie op Weerter kermis

Limousine
De exploitant vond dat hij wat goed te maken had tegenover het Twentse stel. Joey en Julia werden met een limousine opgehaald en naar Weert gereden. Ze mochten gratis in de Air Race Bungee en een paar andere attracties.

Daarna op het programma een diner op kosten van de exploitant, en ook de reis terug naar Twente gaat weer per limousine.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Groen licht voor katapult-attractie op Weerter kermis
Roze maandag Weert niet alleen voor homo's
Kermis Weert: The Tower dubbel in de prijzen
Extra cameratoezicht kermis Weert
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen