Overslaan en naar de inhoud gaan

Kermisattractie breekt af, twee gewonden

Geplaatst opdinsdag 29 augustus 2017 - 8:58

Op de kermis in Broekhuizen is zondagavond een ongeluk gebeurd. Een bakje van de Calypso brak tijdens het draaien af en werd tegen een hekwerk geslingerd. Twee personen raakten daarbij lichtgewond.

Dat meldt de vader van één van de slachtoffers op Facebook. Het ongeluk gebeurde zondag rond 21:15 uur. De twee slachtoffers hielden geen zware verwondingen aan het incident over.

Afgebroken
De kermisexploitant heeft zijn attractie na het ongeluk direct gesloten en afgebroken. Volgens de man heeft de exploitant nagelaten de politie in te schakelen. Daardoor is er ter plaatse geen onderzoek verricht.

De politie en de gemeente zijn inmiddels op de hoogte van het ongeluk en zijn een onderzoek gestart. Getuigen kunnen zich bij de politie melden.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen