Kermis Weert (24 sep 2021)

De eerste Weerter kermisdag in beeld

De Weerter kermis is vrijdag weer losgebarsten, maar wel in afgeslankte vorm.

Voorbereidingen kermis Weert (23 sep 2021)
Exploitanten Weerter kermis hebben jeukende handen

Kermisexploitanten zijn druk met de laatste voorbereidingen voor de Weerter kermis, die vrijdag opent. Het wordt een afgeslankte editie door corona, maar nog steeds de grootste kermis van Limburg. Exploitanten hopen op een paar drukke dagen, want ze hebben jeukende handen en een slinkende spaarpot.

Kermis Horst (15 sep 2021)
Groen licht voor kermis Horst: fors minder attracties

De najaarskermis in Horst gaat door en vindt plaats op het parkeerterrein aan de Venrayseweg-Kasteellaan. De gemeente Horst aan de Maas heeft woensdagmiddag groen licht gegeven voor het evenement dat aanstaande zaterdag al van start gaat.

kermis in Blerick corona-proof
Blerickse kermis is als klein pretpark coronaproof

Met een piek van 850 bezoekers was het even spannend maar de toegangspoort hoefde niet dicht tijdens de kermis op het Lambertusplein in Blerick.

kermis weert (18 jul 2020)
Gaat de grootste kermis van Limburg dit jaar door?

De gemeente Weert is voornemens de jaarlijkse kermis op drie locaties plaats te laten vinden. Vanwege onduidelijkheid over de dan geldende coronamaatregelen wordt na de zomer besloten of de kermis doorgaat.

Kermis Roggel 2021
Gemengde gevoelens bij start kermisseizoen

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen zijn er ook weer kermissen toegestaan. Dit weekend waren de eerste kleine kermissen in onze provincie.

Kermis
Groen licht voor kermissen Peel en Maas

Kermissen in de gemeente Peel en Maas vinden dit jaar in een alternatieve vorm plaats.

Kermis
Kermis Venray dit jaar op terrein Wetteling

De kermis van Venray is dit jaar niet in het centrum, maar op het terrein van sportcomplex De Wetteling.

Stereo Sunday
Hoop voor evenementen in juli

Organisatoren van evenementen in Limburg kijken met spanning uit naar de bijeenkomst van het veiligheidsberaad op vrijdag.

Kermis
Gemeente onderzoekt mogelijkheden voor kermis Venray

Venray onderzoekt de mogelijkheden om toch een kermis te organiseren dit jaar. Uiterlijk begin juni wil het college van B&W daarover duidelijkheid geven.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten