Uit kermisattractie gevallen jongen (5) is weer thuis

De jongen die zaterdagavond op de kermis in Helden uit de rups-attractie viel, heeft zondag het ziekenhuis verlaten.

Kermisongeluk: 'Jongetje ging staan in rups'

Het jongetje dat zaterdagavond gewond raakte op de kermis in Helden is vermoedelijk in de rups-attractie gaan staan en er vervolgens uitgevallen.

Kind (5) raakt gewond bij val uit attractie kermis Helden

Op de kermis in Helden is zaterdagavond een jongetje gewond geraakt.

In beeld: Terug in de tijd op de nostalgische kermis Weert

Draaien in een carrousel uit 1952, zweven in een 60 jaar oude zweefmolen en gieren in een klassieke spiegeltent uit 1957. Deze attracties staan allemaal op de nostalgische kermis in Weert.

Kermisbazen en horeca botsen om vierkante meters in Venlo

De pleinen in de binnenstad van Venlo zijn een strijdtoneel voor kermisexploitanten en de Venlose horeca.

Buren terreurverdachte verbaasd: 'Hij groette ons elke dag'

Buren van één van de terreurverdachten die donderdag werden opgepakt in Weert, zijn erg geschrokken en verbaasd. De terreurverdachte woont in Huissen en werd donderdagmiddag tijdens een grote actie van de politie aangehouden op de Trancheeweg.

Reacties op de kermis in Weert: ‘Het komt wel erg dichtbij’

Bezoekers en exploitanten van de kermis in Weert zijn erg geschrokken van de aanhouding van vier terreurverdachten in de stad.

'Concrete terreurdreiging geweken na arrestaties in Weert'

Met de arrestatie van zeven terreurverdachten, afgelopen donderdmiddag, is de concrete dreiging van hun netwerk voorbij.

Burgemeester Jos Heijmans: 'We staan op scherp'

Bij de grote kermis in Weert die vrijdag van start gaat, worden de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen getroffen.

Terrorismeverdachten verbleven op vakantiepark Weert

De terrorismeverdachten die donderdag in Weert zijn opgepakt, verbleven op een vakantiepark in de buurt.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden