Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkradenaren opgepakt vanwege verdwijning tienermeisje

Geplaatst opwoensdag 3 februari 2016 - 14:00

De politie heeft twee Kerkraadse mannen opgepakt naar aanleiding van de vermissing van Mariska Profijt (15) uit het Brabantse Deurne.

Het gaat om twee buurmannen. Eén van de mannen is inmiddels weer vrij. Of hij wel nog verdachte is, is nog niet duidelijk.

Gevonden
Het tienermeisje werd dinsdag samen met nog een ander 17-jarig meisje uit Deurne teruggevonden in een woning in de Onze Lieve Vrouwestraat in Kerkrade. Profijt verdween 4 januari uit een gesloten instelling. De identiteit van het andere meisje wordt door de politie niet bekendgemaakt. Haar rol in de zaak is onduidelijk. De twee tieners zijn bekenden van elkaar.

Woningeigenaar
Een van de twee opgepakte mannen is de eigenaar van het huis. De andere man woonde in dezelfde straat. De twee worden verdacht van 'onttrekking aan het ouderlijk gezag.'

Lees ook: Vermiste Brabantse (15) duikt op in Kerkrade

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Weer Kerkradenaar opgepakt voor vermissing Deurnese (15)
vermist, politie, cadier en keer, mariska profijt
Vermiste Brabantse (15) duikt op in Kerkrade
Politie arresteert tieners op verdenking inbraak Landgraaf
CDA-politicus opgepakt vanwege diefstal op Pinkpop
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen