Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkradenaar die drugs vervoerde op A2 langer vast

Geplaatst opwoensdag 16 september 2020 - 9:56

De 26-jarige man uit Kerkrade, die vorige week donderdag op de A2 bij Nederweert werd opgepakt met ruim twee kilo harddrugs in zijn auto, blijft langer vastzitten.

De man is voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft beslist om zijn voorlopige hechtenis met veertien dagen te verlengen.

Niet verzekerd
De Kerkradenaar reed vorige week op de A2 bij Nederweert toen hij aan de kant werd gezet. Agenten zagen namelijk dat zijn auto niet verzekerd was. Bij de controle bleek dat de eigenaar zelf achter het stuur zat en zonder geldig rijbewijs aan het rijden was. Ook roken de agenten een hennepgeur en zagen ze hennepgruis op de vloer van de auto liggen.

Lees ook: Heroïne ontdekt in verborgen ruimte van auto op A2

In een verborgen ruimte van de auto werd toen nog twee kilo aan cocaïne en heroïne gevonden. De auto en de drugs zijn in beslag genomen.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen