Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkradenaar (36) al maandenlang vermist

Geplaatst opdinsdag 6 april 2021 - 21:41

Een 36-jarige man uit Kerkrade is sinds december vorig jaar vermist. Het gaat om oud-Statenlid Andy Rossel.

"Mijn broer is in de derde week van december met onbekende bestemming vertrokken", zegt de zus van de Kerkradenaar tegen lokale omroep ZO-NWS.

Medicatie
Rossel is ziek en heeft medicatie nodig. "Maar die heeft hij niet bij zich. Hij moet echt zo snel als mogelijk gevonden worden", zegt de zus. "Ik heb op 2 maart nog één sms van hem gehad, maar ook toen heeft hij niet gezegd waar hij zit."

Facebook
Een ander familielid heeft een oproep op Facebook geplaatst. Hij schrijft dat Rossel enkele weken geleden nog is gezien bij een Peugeotdealer in Heerlen. De familie van de Kerkradenaar gaat woensdag opnieuw in gesprek met de politie.

GroenLinks
Rossel stopte in december 2019 als lid van de Provinciale Staten namens GroenLinks. Dat deed hij vanwege persoonlijke omstandigheden, niet om politieke redenen.

Lees ook: Andy Rossel stopt als lid Provinciale Staten

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen