Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkrade populair bij hotelbezoekers

Geplaatst opmaandag 13 juli 2015 - 7:18

Bij een toeristische populariteitsonderzoek op internet gehouden door online-boekingsportal Hotel Info staat Kerkrade op de zesde plek.

Er waren 22 gemeenten onder de 50.000 inwoners genomineerd. Winnaar werd de Brabantse plaats Oisterwijk.

L(i)oveable
Hotel Info wilde weten welke stad in Nederland naast de bekende populaire vakantiebestemmingen de meest L(i)oveable plaats van Nederland is.

Gedurende drie weken kon op internet gestemd worden. Meer dan 15.000 mensen brachten hun stem uit tijdens deze Top City Voting.

Cultureel en sportief
Kerkrade wordt geroemd omdat er in elk seizoen wat te beleven valt. "Op cultureel en sportief vlak is Kerkrade een innovatieve en actieve stad, waar vaak muziek klinkt en de directe omgeving is getekend door een prachtige natuur." Als bijzondere bezienswaardigheden noemt Hotel Info de abdij Rolduc, de Baalsbruggermolen en de Botanische Tuin.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Fletcher Hotels koopt drie Golden Tulip-hotels
Hotels in Valkenburg zijn het minst gastvrij
Nachtje Maastricht op één na duurste van Nederland
Behoefte aan meer hotelkamers in Sittard-Geleen
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen