Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkrade krijgt eigen 11e van de 11e-feest

Geplaatst opvrijdag 7 oktober 2016 - 14:36

Net als op het Vrijthof in Maastricht en de Heumarkt in Keulen komt dit jaar op 11e van de 11e ook op de Markt in Kerkrade een feest met artiesten.

Over vijf weken staat het plein van 17:11 uur tot 22:00 uur in het teken van de start van het carnavalsseizoen.

Pro deo
Zestien lokale artiesten zullen er pro deo gaan optreden. Ze worden dus niet betaald. "Als beginnend evenement, zonder groot budget, hebben we voor deze veilige opzet gekozen. Daarbij willen we in plaats van Beppie Kraft en Big Benny graag lokale mensen een kans bieden. De mensen die gaan optreden zijn vooral gevorderde artiesten en groepen, zoals Jack Vinders, Jo Smeets, Kölsch Platt en Wiesse Sjwaam. De animo was in ieder geval groot, want we hadden de artiesten eerder geregeld dan de vergunningen", zegt initiatiefneemster en organisator Ramona Geestman.

Bomvol
​Geestman
hoopt uiteraard dat de Markt over vijf weken bomvol staat. "Dat zou fantastisch zijn. Maar als er tweehonderd mensen komen, is het voor mij geslaagd. Al hoop en denk ik dat het er meer worden."

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen