Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkrade krijgt eigen 11e van de 11e-feest

Geplaatst opvrijdag 7 oktober 2016 - 14:36

Net als op het Vrijthof in Maastricht en de Heumarkt in Keulen komt dit jaar op 11e van de 11e ook op de Markt in Kerkrade een feest met artiesten.

Over vijf weken staat het plein van 17:11 uur tot 22:00 uur in het teken van de start van het carnavalsseizoen.

Pro deo
Zestien lokale artiesten zullen er pro deo gaan optreden. Ze worden dus niet betaald. "Als beginnend evenement, zonder groot budget, hebben we voor deze veilige opzet gekozen. Daarbij willen we in plaats van Beppie Kraft en Big Benny graag lokale mensen een kans bieden. De mensen die gaan optreden zijn vooral gevorderde artiesten en groepen, zoals Jack Vinders, Jo Smeets, Kölsch Platt en Wiesse Sjwaam. De animo was in ieder geval groot, want we hadden de artiesten eerder geregeld dan de vergunningen", zegt initiatiefneemster en organisator Ramona Geestman.

Bomvol
​Geestman
hoopt uiteraard dat de Markt over vijf weken bomvol staat. "Dat zou fantastisch zijn. Maar als er tweehonderd mensen komen, is het voor mij geslaagd. Al hoop en denk ik dat het er meer worden."

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen