Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkrade doet aangifte na lek reddingsplan Roda

Geplaatst opdonderdag 17 december 2015 - 6:17

De burgemeester van Kerkrade, Jos Som, heeft aangifte gedaan van het lekken van vertrouwelijke informatie naar Dagblad de Limburger/Limburgs Dagblad.

In die kranten verscheen een reconstructie van het reddingsplan van Roda JC, met daarin informatie die achter gesloten deuren is besproken. "Ik heb contact gehad met de officier van justitie en aangifte gedaan", laat Som weten.

Reddingsplan
Het Roda-dossier is overigens (voorlopig) gesloten. De Kerkraadse gemeenteraad heeft woensdagavond besloten in te stemmen met een reddingsplan, dat de club spoedig schuldenvrij maakt. Miljonair Frits Schrouff neemt de club over en poetst alle schulden weg.

Meer over de aangifte van Som en reddingsplan Roda in de Limburgse kranten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kerkrade wil dat Roda JC een 'gebaar' maakt
Gemeente wil tv-rechten Roda opeisen als garantie voor huur
Maastrichtse burgemeester bezorgd om politie rond voetbal
Alexei Korotaev nog steeds in beeld bij Roda JC
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen