Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkraadse politiemol hoort eis van 2,5 jaar cel

Geplaatst opdinsdag 19 september 2017 - 15:32

Justitie eist 2,5 jaar cel tegen politieagent Mike D. uit Kerkrade voor het verkopen van vertrouwelijke politie-informatie.

Dat meldt De Limburger.

Drugsbende
De klanten van D, een drugsbende met onder meer een neef van D, kochten informatie over kentekens, mensen en een inval in een woning. De vier leden van die drugsbende stonden dinsdagmiddag ook terecht. Zij hoorden straffen tegen zich eisen van 9 maanden tot 2,5 jaar.

Lees ook: Politiemol houdt kaken stijf op elkaar

Een zesde verdachte die ook informatie kreeg van de Kerkraadse politieman, moet als het aan justitie ligt twee maanden de cel in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen