Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkraadse muzikant in lederhose naar Los Angeles

Geplaatst opdonderdag 23 augustus 2018 - 6:24

Muzikant Patrick Roumen uit Kerkrade vertrekt volgende maand naar het Oktoberfest. Niet naar het beroemde feest in München, maar naar Los Angeles.

Daar gaat hij met elf andere muzikanten uit de regio een maand lang spelen.

Oefenen
Het Oktoberfest in LA start binnen twee weken en duurt twee maanden. Voordat de mannen naar Amerika vertrekken, oefenen ze komend weekeinde in de Eiffel met elkaar.

Lederhose
Het is voor de Kerkraadse trombonist de eerste keer dat hij naar het overzeese bierspektakel gaat. En behalve zijn instrument neemt hij ook een lederhose mee: welgeteld één exemplaar. "Ja, dat gaat stinken en wordt supervettig natuurlijk, maar dat is ook de bedoeling. Zo gaat dat in Duitsland ook. Dat hoort erbij."

Luister ook: Kerkradenaar speelt op Oktoberfeest in Los Angeles

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen