Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkraadse muzikant in lederhose naar Los Angeles

Geplaatst opdonderdag 23 augustus 2018 - 6:24

Muzikant Patrick Roumen uit Kerkrade vertrekt volgende maand naar het Oktoberfest. Niet naar het beroemde feest in München, maar naar Los Angeles.

Daar gaat hij met elf andere muzikanten uit de regio een maand lang spelen.

Oefenen
Het Oktoberfest in LA start binnen twee weken en duurt twee maanden. Voordat de mannen naar Amerika vertrekken, oefenen ze komend weekeinde in de Eiffel met elkaar.

Lederhose
Het is voor de Kerkraadse trombonist de eerste keer dat hij naar het overzeese bierspektakel gaat. En behalve zijn instrument neemt hij ook een lederhose mee: welgeteld één exemplaar. "Ja, dat gaat stinken en wordt supervettig natuurlijk, maar dat is ook de bedoeling. Zo gaat dat in Duitsland ook. Dat hoort erbij."

Luister ook: Kerkradenaar speelt op Oktoberfeest in Los Angeles

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen