Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kerkraadse Gaari schrijft historie met wereldgoal Gold Cup

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 8:56

Voetballer Juriën Gaari heeft met een late treffer historie geschreven met het voetbalelftal van Curaçao. De droge knal van de in Kerkrade geboren rechtsback betekende kwalificatie voor de kwartfinale van de Gold Cup.

De Curaçaose ploeg plaatste zich voor de laatste acht na een 1-1 gelijkspel in de groepsfase tegen Jamaica. Het is de eerste keer dat het Antiliaanse eiland zo ver komt op het toernooi.

Bank
Goudhaan Gaari speelt in Nederland bij RKC Waalwijk. Ook de Martina-broertjes Shermar en Shermaine, die onder contract staan bij MVV Maastricht, maken deel uit van de selectie. Beide spelers begonnen tegen Jamaica op de bank. Shermar bleef daar de hele wedstrijd zitten, terwijl Shermaine na ongeveer een uur spelen in mocht vallen. Hij verving de in Kerkrade geboren Michaël Maria.

Kwartfinale
Curaçao stond lange tijd achter met 1-0, maar de wondergoal van Gaari zette de score weer in evenwicht. Daardoor werd Curaçao tweede in Groep C en mag het daardoor opnemen tegen een nog onbekende tegenstander in de kwartfinale van het Noord-Amerikaanse kampioenschap.

De wereldgoal waarmee Juriën Gaari historie schreef.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen