Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerkraadse Gaari schrijft historie met wereldgoal Gold Cup

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 8:56

Voetballer Juriën Gaari heeft met een late treffer historie geschreven met het voetbalelftal van Curaçao. De droge knal van de in Kerkrade geboren rechtsback betekende kwalificatie voor de kwartfinale van de Gold Cup.

De Curaçaose ploeg plaatste zich voor de laatste acht na een 1-1 gelijkspel in de groepsfase tegen Jamaica. Het is de eerste keer dat het Antiliaanse eiland zo ver komt op het toernooi.

Bank
Goudhaan Gaari speelt in Nederland bij RKC Waalwijk. Ook de Martina-broertjes Shermar en Shermaine, die onder contract staan bij MVV Maastricht, maken deel uit van de selectie. Beide spelers begonnen tegen Jamaica op de bank. Shermar bleef daar de hele wedstrijd zitten, terwijl Shermaine na ongeveer een uur spelen in mocht vallen. Hij verving de in Kerkrade geboren Michaël Maria.

Kwartfinale
Curaçao stond lange tijd achter met 1-0, maar de wondergoal van Gaari zette de score weer in evenwicht. Daardoor werd Curaçao tweede in Groep C en mag het daardoor opnemen tegen een nog onbekende tegenstander in de kwartfinale van het Noord-Amerikaanse kampioenschap.

De wereldgoal waarmee Juriën Gaari historie schreef.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen